Nacon Gaming Laadija Nacon PS5 puldile + peakomplekti hoidik

No product image

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorNacon Gaming
Price€40.10
Price (excl. VAT)€32.87
Delivery2-4 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Kõik-ühes Laadimislahendus
Lae oma mängukõrvaklapid ja juhtpult samaaegselt, et need oleksid alati mänguvalmis, kui Sina oled. Ei mingit mängukatkestust tühjade tarvikute tõttu.


Universaalne Ühilduvus
See laadimisjaam toetab laia valikut seadmeid, sealhulgas Nacon Revolution seeria, Nacon GC-200WL, Sony DualSense, Sony Dualsense Edge, Microsoft Xbox Series, Microsoft Elite Series ja Nintendo Switch Pro kontrollerit. Ükskõik millise platvormi mängija leiab endale sobiva lahenduse.


Elegantne Disain Kohtub Funktsionaalsusega
See pole lihtsalt laadimisjaam, vaid stiiliese, mis elegantselt täiendab sinu mänguvarustust. Selle kompaktne ja efektiivne disain mitte ainult ei säästa väärtuslikku ruumi, vaid hoiab ka sinu mänguvarustuse korraldatuna ja kergesti kättesaadavana.


Intuitiivsed LED-laadimisindikaatorid
Intuitiivsete LED-laadimisindikaatorite abil saad kergesti kontrollida laadimisstaatust - roheline tähistab täislaetust ja punane laadimist. Ole informeeritud ühe pilguga.


Probleemivaba Paigaldus
Varustatud USB-C laadimiskaablitega, muutes paigaldusprotsessi võimalikult sujuvaks. Ühenda ja alusta laadimist - nii lihtne see ongi.


Tehniline Täiuslikkus
USB-C ühendustüübiga on see laadimisjaam mängutarvikute tulevik. Ole mängumaailmas alati sammu võrra ees, kasutades viimast sõna laadimistehnoloogias.

Send link to friend