Juukselõikur, GC542 Sport USB, GA.MA

Product image of GA.MA GM0115
  • Product image of GA.MA GM0115 1
  • Product image of GA.MA GM0115 2

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorGA.MA
Product codeGM0115
Price€28.00
Price (excl. VAT)€22.95
Delivery2-4 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

GC542 juukselõikuril on 24 lõikepikkuse seadistust. See on varustatud roostevabast terasest lõiketera ja ühe libiseva juhtkammiga, mis võimaldab lõikepikkust mitmekesistada vahemikus 1 kuni 24 mm. Lõikepikkuse reguleerimiseks kasuta masina keskel olevat seibi, mis võimaldab reguleerida lõikepikkust 1 mm kaupa. Seadme minimaalne lõikepikkus on 0,8 mm, kui kasutada seda ilma juhtkammita.

Enne seadme esmakordset laadimist on soovitatav akul täielikult tühjeneda lasta ning seejärel see täiesti täis laadida. Esmakordsel laadimisel tuleb seda laadida 12 tundi ning järgnevatel kordadel 8 tundi.

Aku tööaeg 8-tunnise laadimiskorra järel on umbes 45 minutit. Seadet saab kasutada nii juhtmega kui ilma juhtmeta. Lõikepea on lihtsamaks puhastamiseks eemaldatav ning kaasasolevad tarvikud muudavad igapäevase seadme hoolduse veelgi lihtsamaks.
Seadet saab laadida arvuti, sülearvuti või tahvelarvuti USB-pesa või tavalise USB-adapteri abil (5 V 1000 mA - ei kuulu komplekti).

Send link to friend