Komplekt GoPro Adventure Kit 3.0

No product image

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorGoPro
Product codeAKTES-003
Price€74.01
Price (excl. VAT)€60.66
Delivery2-4 workdays
Quantity 3  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Ships quicker

Jäädvusta unustamatuid seiklusi
GoPro Adventure Kit on hädavajalik lisatarvikute komplekt kõigile seiklusjanulistele, kes soovivad jäädvustada oma põnevaid seiklusi ja erilisi hetki. Selle komplekti abil saad saada mitmekülgseid võtteid ja erinevaid vaatenurki, mis muudavad su seiklused veelgi meeldejäävamaks.


Kvaliteetsed kinnitused ja mugav käepide

Adventure Kit sisaldab The Handler (ujuv käepide) käepidet, mis on kerge ja mugav kasutada nii vees kui ka väljaspool. Käepideme ujuv disain tagab, et see ei kao vette, kui peaksid selle kogemata kukutama. Peapael 2.0 on valmistatud kvaliteetsetest veekindlatest materjalidest, mis tagavad, et see püsib veekogemuste ajal vastupidav ja töökindel.


Immersiivsed vaated ja käed-vabad võtted

Peapael 2.0 on ideaalne võimalus jäädvustada käed-vabad võtteid oma seiklustest. See võimaldab sul kinnitada oma GoPro kaamera peale, nii et saad jäädvustada kõike just nii, nagu sa seda näed. Samuti on peapaelal eemaldatav klambriga kinnitus, mis võimaldab sul kinnitada kaamera näiteks peakatetele, vöödele ja muule.


Kompaktne kohver hoiab kõik korras

GoPro Adventure Kit tuleb koos mugava kandekohvriga, kus saad hoida kõiki tarvikuid korras ja käepärast. Kohvri saab hõlpsasti kohandada vastavalt vajadusele ning see tagab, et kõik sinu GoPro lisatarvikud on alati korralikult paigas ja valmis kasutamiseks.

Send link to friend