Int.sügavkülmik, Liebherr 178cm

Product image of Liebherr SIFNF5108-20
  • Product image of Liebherr SIFNF5108-20 1
  • Product image of Liebherr SIFNF5108-20 2
  • Product image of Liebherr SIFNF5108-20 3

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorLiebherr
Product codeSIFNF5108-20
Price€1,702.80
Price (excl. VAT)€1,395.74
Delivery1-3 workdays
Quantity 2  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

NoFrost
Sügavkülma avades soovid näha külmutatud toitu ja kindlasti mitte jääd. NoFrost kaitseb sügavkülmiku sektsiooni soovimatu jäätumise eest, mis tarbib palju energiat ja võib olla kulukas. NoFrost tähendab, et sügavkülmiku sulatamine pole enam tüütu ja aeganõudev ning on rohkem aega muude asjade jaoks.

SmartDeviceBox-valmidus
Kas soovid olla nutika kodu tulevikuks valmis? Sinu Liebherr aitab hea meelega. Saad selle kaasajastada SmartDeviceBoxiga, mis ühendab Sinu Liebherri Internetiga. SmartDeviceBoxi saab installeerida vaid mõne sammuga ja see avab Sulle kogu digitaalsete võimaluste maailma.

Energia säästja
Kas soovid säästa energiat ja raha korraga? Sinu Liebherr aitab Sul seda teha energiasäästurežiimiga. Energiasäästja aktiveerimisel tõuseb standardtemperatuur kahe kraadi võrra. See tähendab, et Sinu Liebherr vajab veelgi vähem energiat ja toit jääb värske.

Peorežiim
Nüüd oled valmis külaliste tulekuks, sest ka Sinu Liebherr on peomeeleolus. Niipea, kui lülitad PartyMode'i sisse, pakub see usaldusväärselt jääkülmi jooke ja täiendavat osa jääkuubikuid. PartyMode aktiveerib sellised funktsioonid nagu SuperCool ja maksimaalne jää tootmine. 24 tunni pärast naaseb Liebherr automaatselt tavapärasesse režiimi.

Pudeli taimer 
Kas oled seda varem teinud? Asetanud pudeli veini jääkambrisse, nii et see kiiresti jahtuks - ja unustanud selle. BottleTimeriga ei juhtu seda enam kunagi: see tagab eriti kiire jahutuse, aktiveerides SuperFrosti. Niipea kui pudel on saavutanud optimaalse temperatuuri, tuletab Liebherr Sulle rakenduse kaudu meelde, et võtaksid selle jääkambrist välja.

Send link to friend