Sülearv. Acer Aspire Go 15 AG15-31P, Hõbe, W11H, ENG

Product image of Acer NX.KRPEL.001
  • Product image of Acer NX.KRPEL.001 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorAcer
Product codeNX.KRPEL.001
Price€486.10
Price (excl. VAT)€398.44
Delivery1-3 workdays
Quantity 5  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Selgus ja Mugavus
Aspire Go pakub visuaalselt selget resolutsiooni 16:9 kuvasuhtega, mis on ideaalne filmide vaatamiseks ja dokumentidega töötamiseks. Kitsas äärisega disain võimaldab suuremat ekraanipinda väiksemas korpuses, pakkudes paremat visuaalset kogemust. Acer BlueLightShield™ tehnoloogia hoiab Sinu silmad mugavana ka pikemaajalisel kasutamisel.


Kiirus ja Salvestusruum
Varustatud Intel® Core™ i3 protsessoriga, kiire LPDDR5 RAM ja M.2 PCIe Gen3 SSD, Aspire Go tagab sujuva mitme ülesande täitmise ja kiire reageerimisvõime. Erakordne aku kestvus toetab pikemat produktiivset tööaega ilma laadimiseta.


Kasutajasõbralik Disain
Windows 11 Home pakub lihtsat ja intuitiivset kasutajakogemust, mida täiendab AI-põhine Copilot Windowsis, hõlpsasti kättesaadav Copilot nupu kaudu. Acer TNR lahendus ja Acer PurifiedVoice™ parandavad teie videokõne kogemust, tagades selge audio ja video.


Ühenduvus
Ühenda või lae oma seadmeid hõlpsalt täisfunktsionaalse USB-C pordi kaudu. Wi-Fi 6 ja HDMI 2.1 tõstavad Sinu digitaalseid kogemusi, muutes need kiiremaks, sujuvamaks ja nauditavamaks.

Send link to friend