Tarvik Elgato Stream Deck+

Product image of Elgato 10GBD9901
  • Product image of Elgato 10GBD9901 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorElgato
Product code10GBD9901
Price€249.40
Price (excl. VAT)€204.43
Delivery2-4 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Murra piire!
Soovid oma mängustriimidega lüüa laineid Twitch või YouTube keskkonnas? Elgato Stream Deck+ muudab selle võimalikuks. Sina keskendu oma vaatajatele, las Stream Deck+ teeb muu.

Kohanda enda järgi!
Enam pole vaja meeles hoida erinevaid klaviatuuri lühendeid, sest Elgato Stream Deck võimaldab Sul seadistada 8 silmapaistvat LCD nuppu ja 4 füüsilist keeratavat nuppu, et kõik Sinu jaoks oluline oleks saadaval kohe ja kõigest näpupuudutuse kaugusel. Nende kahe vahel asub ka suur puutetundlik ekraan, mis lisab terve rea uusi võimalusi.

Tee rohkem!
Automatiseeritud teavitused muudavad Sinu elu lihtsamaks. Aga saad teha rohkemgi, kui vaid annetajate tänamine või uute liitujate tervitamine - võid ka lisada GIF'e, pilte, videosid või heliklippe. Või lisa hoopis sissejuhatuseks või lõpuks midagi graafilist, et silma paista. Stream deck lisab sinu abivahendid ja tuvastab stseenid, meedia ja audioallikad, et Sina saaksid läbi töövoolu sujuvalt keskenduda oma publikule.

Send link to friend