Jalgratas JEEP Trekking 28, must

Product image of Jeep JE-TX28M2-KY51
  • Product image of Jeep JE-TX28M2-KY51 1
  • Product image of Jeep JE-TX28M2-KY51 2

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorJeep
Product codeJE-TX28M2-KY51
Price€1,451.70
Price (excl. VAT)€1,189.92
Delivery1-3 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Alumiiniumist raam
Alumiinium on suurepärane materjal e-jalgratta raami jaoks, kuna see on kerge, tugev ja korrosioonikindel. See tagab Jeep jalgratta pikaajalise vastupidavuse ja lihtsustab transporditavust.

Shimano Tourney 6-astmeline käiguvahetus
Shimano Tourney 6-käiguline käigukast võimaldab sõitjal rattasõidu tingimusi kohandada, kasutades erinevaid käike. See võimaldab lihtsat ja sujuvat üleminekut erinevatele pinnase- ja kõrgustasemetele.

Ketaspidurid ees ja taga
Ketaspidurid pakuvad täpset ja tugevat pidurdamisvõimet, mis on hädavajalik turvalisuse tagamiseks. Nii eesmise kui ka tagumise ratta ketaspidurid tagavad efektiivse pidurdamise erinevatel kiirustel ja tingimustel.

Eemaldatav aku mugavamaks laadimiseks
Eemaldatav aku annab kasutajale võimaluse seda laadida ilma jalgratta enda läheduseta. See on eriti kasulik kontorites, korterites või muudes kohtades, kus on piiratud juurdepääs vooluvõrgule. Samuti on kortermajas mugav ratas parkida panipaika ning aku võtta laadimiseks kaasa üles korterisse. 

LCD ekraan
LCD ekraan näitab olulist teavet nagu aku laetuse tase, kiirus ja läbitud vahemaa. See aitab sõitjal hoida kontrolli oma sõidu üle ja optimeerida elektriratta kasutamist.

Läbisõit kuni 40 km
JEEP elektrilise jalgrattaga saad läbida kuni 40 km ühe laadimisega. See teeb sellest sobiva vahendi lühemateks sõitudeks linnas või pikkadeks jalgrattasõitudeks maapiirkondades.

Send link to friend