FLUKENT Kaabli ja- võrgutester, 10Gbps. LinkIQ, KIT

Product image of FLUKENT FLUKE LIQ-KIT
  • Product image of FLUKENT FLUKE LIQ-KIT 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorFLUKENT
Product codeFLUKE LIQ-KIT, FLKNT_LIQ100-KIT
Price€3,408.40
Price (excl. VAT)€2,793.77
Delivery3-5 workdays
Quantity 1  pc
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LinkIQ™ Cable+Network Tester on lahendus kaablite jõudluse kontrollimiseks kuni 10G ja võrguühenduse probleemide lahendamiseks.

LinkIQ™ valideerib kaabli jõudluse, kasutades sageduspõhiseid mõõtmisi, et arvutada maksimaalne ribalaius (10BASE-T kuni 10GBASE-T), mis tagab, et testitud ühendused vastavad jõudlusnõuetele.

LinkIQ™ teostab ka ping-teste ühenduvuse kontrollimiseks ja pakub lähima kommutaatori diagnostikat, sealhulgas reklaamitud andmesagedust, kommutaatori nime, IP-aadressi, portide arvu ja VLANi teavet, lisaks PoE-testi ja koormustesti kuni klassini 8 (90 W).  Ethernet Alliance'i sertifikaat tagab usaldusväärse koostalitlusvõime mitme tootja vahel.

Lisafunktsioonide hulka kuuluvad: Kaabli toonimine, portide vilkumine, kaugkontorite asukoha määramine ja võimalus hallata tulemusi LinkWare PC kaudu.

Sisaldab LinkIQ™ peaseadet, Remote ID #1-7, RJ45-RJ45 ühendusjuhe, AC-laadija, RJ45/11 universaalühendaja, IntelliTone(TM) Pro 200 Probe ja kohvri kandekott.
 

Send link to friend