Pesumasin Bosch, sügavus 60cm

Product image of BOSCH WGG1440BSN
  • Product image of BOSCH WGG1440BSN 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorBOSCH
Product codeWGG1440BSN
Price€523.50
Price (excl. VAT)€429.10
Delivery1-3 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

A-klassi energiatõhusus
Kui kasutad energiasäästlikke koduseadmeid, hoiad kokku väärtuslikke ressursse. Seetõttu tuleks lähtuda koduseadme valimisel väikesest energia- ja veekulust. Energiasildile on märgitud seadme tõhususklass, müratase, mahutavus ning energia- ja veetarve. Uute energiasiltide suurim muudatus on see, et energiaklassidelt eemaldati plussid, nagu A+++. Nüüd jäävad pesumasinate tõhususklassid vahemikku A–G. Tänu Boschi energiasäästusüsteemile saavutavad meie pesumasinad iga pesuga parima A-klassi tõhususe, ohverdamata sealjuures tulemust.

EcoSilence Drive™-i garantii
Ära lase pesumasinal enda õhtusööki häirida. Boschi EcoSilence Drive™ on nii vaikne, et on lihtne unustada, et see üldse töötab. See harjadeta energiasäästlik mootor on ülimalt pika elueaga ja pakume selle puhul 10-aastast garantiid.

AllergyPlus
AllergyPlus on karm mikroobide, aga õrn tundliku naha vastu. Kuna temperatuur püsib kogu tsükli vältel ühtlane, tagab see pesu puhul hügieenilise puhtuse. Programm suudab kõrvaldada tõhusalt mikroobid ja levinud allergeenid, nagu tolmulestad. Lisaks loputatakse pesu põhjalikult, et eemaldada pesuvahendi jäägid. Tulemus on enneolematult hügieeniline. * Honischi jt (2014, Rhine-Waali Ülikool) uuringu „Pesutsükli kestuse, temperatuuri ja pesuvahendi koostise mõju koduse pesupesemise hügieenilisusele“ („Impact of wash cycle time, temperature and detergent formulation on the hygiene effectiveness of domestic laundering“) kohaselt hävitab Boschi pesumasinate programm AllergyPlus 40 °C ja 60 °C juures teaduslikult soovitatud tingimustel 99,99% mikroobidest Enterococcus Hirae ja Pseudomonas Aeruginosa.

SpeedPerfect
Kui aega napib, tuleb appi SpeedPerfect, mis vähendab pesuaega kuni 65%*, ohverdamata sealjuures head tulemust. SpeedPerfectit saab kasutada koos enamiku programmidega ja nii täis kui ka pooltäis masina puhul ning see sobib kõigile kangatüüpidele. Kui lülitate SpeedPerfecti sisse näiteks koos segapesu programmiga, pestakse kuni 4 kilo pesu põhjalikult puhtaks vaid 46 minutiga. * Programmi Easy Care 40 °C kestuse erinevus võrreldes programmi Easy Care 40 °C ja funktsiooni SpeedPerfect kombinatsiooni kestusega.

VarioDrum-süsteem
Sinu lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. VarioDrum-süsteemi unikaalne patenteeritud struktuur kasutab ühtlast veejaotust, et pesta mis tahes tüüpi pesu õrnalt ja tõhusalt ilma teie lemmikriideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist nihutavad tilgakujuliste elementidega disain ja asümmeetrilised labad pesu hoolimata pöörlemissuunast õrnalt trumli keskele. See ei taga üksnes määrdunud riiete intensiivset puhastamist, vaid garanteerib kogu masinasse pandud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise.

ActiveWater Plus
Pole vahet, kui vähe Sa masinasse pesu paned – meie ActiveWater Plusi tehnoloogia tagab suurepärase tulemuse, kasutades iga tsükli puhul ainult vajalikus koguses vett. See aitab säästa vett isegi pooltühja masina puhul. Tänu ülimalt tõhusale veehaldustehnoloogiale tuvastatakse automaatselt masinasse pandud pesu hulk ja veetarbimist kohandatakse selle põhjal. Nii on võmalik säästa väiksemate pesukoguste pesemisel kuni 50% vett.* * ActiveWater Plus kohandab veekogust automaatselt riiete hulga põhjal. Programmi Eco 40–60 veetarbimise võrdlus veerandi masinatäie ja terve masinatäie puhul.

Pesu lisamise funktsioon
Kas lapse sokk või hulkuma läinud T-särk jäi masinasse panemata? Enam pole see probleem! Pesu lisamise funktsioon võimaldab pesutsükli ajal* mugavalt esemeid lisada või eemaldada. Selleks tuleb lihtsalt pesu lisamise nuppu vajutada, luuk avada, unustatud esemed masinasse panna ja seejärel tsüklit jätkata. * Ohutusfunktsioonina ei ole võimalik pesu lisada, kui pesuvaht on kuumem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.

Trumlipuhastuse meeldetuletus
Trumlipuhastusprogramm on mõeldud trumli puhastamiseks ja hooldamiseks, et tagada selle hügieenilisus. Pärast 20 tsüklit temperatuuril, mis on madalam kui 40 °C, tuletab pesumasin/pesumasin-kuivati automaatselt meelde, et aeg on trumlipuhastusprogrammiga trumlit puhastada.

AntiVibration-disainiga küljeseinad
Küljeseinte uuenduslik AntiVibration-disain ei ole ainult pilkupüüdev, vaid pakub ka paremat stabiilsust ja vähendab vibratsiooni. Lisaks reguleerib täiustatud isolatsioon mürataset ja tänu sellele töötavad Boschi pesumasinad väga vaikselt isegi tsentrifuugimistsükli ajal.

Viitstart
Saad pesutsükli algust edasi lükata, et masin lõpetaks pesemise just siis, kui soovid. Kui olete magama minemas, siis lihtsalt lükka algusaega edasi, et programm lõpetaks hommikul.

Appliance placement:
Freestanding
Loading type:
Front-load
Product colour:
White
Built-in display:
Y
Control type:
Rotary, Touch
Door hinge:
Left
Display type:
LED
Door opening:
Side opening
Door opening angle:
90°
Door colour:
Black
Cord length:
2.1 m
Drum volume:
63 L
Rated capacity:
9 kg
Maximum spin speed:
1400 RPM
Spin-drying class:
B
Noise emission class:
A
Noise level (spin):
71 dB
Washing programs:
Cold, Colour, Delicate/silk, Hand/wool, Hot colour, Hygiene/anti-allergy, Pre-wash, Quick, Rinse & spin, Spin, Spin/drain, White, Wool
Overflow protection:
Y
Load balancing system:
Y
AquaStop function:
Y
Foam control system:
Y
Water Plus:
Y
Brand specific technologies:
AddWash
Adjustable temperature:
Y
Stain remover option:
Y
Child lock:
Y
Remaining time indication:
Y
Auto-restart:
Y
Removable top:
N
Bosch technologies (clothes care):
EcoSilence Drive™, SpeedPerfect, VarioDrum
Energy efficiency class:
A
Energy consumption per 100 cycles:
46 kWh
Water consumption per cycle:
48 L
Energy efficiency scale:
A to G
Connected load:
2300 W
AC input voltage:
220 - 240 V
AC input frequency:
50 - 60 Hz
Width:
598 mm
Depth:
588 mm
Height:
848 mm
Weight:
72.9 kg
Depth with door open:
104.9 cm
Installation compartment height:
3 mm
© Icecat.biz

Send link to friend