Külmik Beko, NF , inox,2m

Product image of Beko B5RCNA406LXBW
  • Product image of Beko B5RCNA406LXBW 1
  • Product image of Beko B5RCNA406LXBW 2

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorBeko
Product codeB5RCNA406LXBW
Price€660.90
Price (excl. VAT)€541.72
DeliveryOut ouf stock
TransportFREE IN ESTONIA!

Ships quicker

HarvestFresh - Loodusest inspireeritud, valguse jõul 
Uuenduslik 3-värviline tehnoloogia imiteerib 24-tunnist päikesetsüklit ja garanteerib toidus sisalduvate vitamiinide säilimise pikema aja jooksul.
Tänu päikesevalgusele on köögiviljad ja puuviljad maitsvad ja täis vitamiine – tehnoloogia HarvestFresh™ võimaldab nautida nende loomulikku rikkalikkust palju kauem kui tavapärastes tingimustes.

EverFresh+
Ostame tavaliselt rohelisi köögivilju suuremates kogustes, sellepärast kipuvad need sageli külmikus riknema. Köögiviljade värskuse pikendamiseks projekteeris Beko uue kambri Everfresh+. Tänu spetsiaalsete kanalite läbi siseneva õhuniiskuse ideaalsele reguleerimisele ning kambri konstruktsioonile pikeneb selles säilitatavate köögiviljade värskus kuni 30 päeva. 

LED-valgustus 
LED-valgustus on energiatõhusam ja tagab tavapärase valgustusega võrreldes loomulikuma valguse. See on veel üks samm keskkonnasõbralikuma maailma poole.

BottleFlex – rohkem ruumi tänu kokkupandavale pudeliriiulile
Rohke vedeliku joomine on tervisliku eluviisi üks põhielemente. Teisest küljest võib olla raske leida kohta, kus külmikus kõiki jooke hoida. Nüüd on Beko külmikutel modulaarne lahendus pudelite hõlpsaks hoidmiseks igal pool riiulil. Kokkupandav BottleFlex pudeliriiul võimaldab hoida korraga kahte 1,5-liitrist pudelit. Kui Sul pole parajasti pudeleid hoiustamiseks, saab riiuli ruumi lisamiseks alla kokku voltida. BottleFlexi saab ka ümber tõsta, asetades selle riiulile ükskõik kuhu. Meie külmik kohandub Sinu vajadustega!

Send link to friend