Integreeritav nõudepesumasin Bosch SPH4HMX31E

Product image of BOSCH SPH4HMX31E
  • Product image of BOSCH SPH4HMX31E 1
  • Product image of BOSCH SPH4HMX31E 2
  • Product image of BOSCH SPH4HMX31E 3
  • Product image of BOSCH SPH4HMX31E 4
  • Product image of BOSCH SPH4HMX31E 5
  • Product image of BOSCH SPH4HMX31E 6

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorBOSCH
Product codeSPH4HMX31E
Price€490.20
Price (excl. VAT)€401.80
DeliveryOut ouf stock
TransportFREE IN ESTONIA!

Ships quicker

Nutikas Bosch nõudepesumasin ühildub Home Connect rakendusega!
Home Connect rakenduse kaudu on Teil alati ülevaade oma seadmest. Rakenduse Easy Start funktsioon aitab Teil valida välja sobiva pesuprogrammi: sisestada tuleb nõude tüüp, kogus ning mustuse aste. Rakenduse kaudu saab lisaks infot hetkel töötava programmi kohta, pesutablettide ostu vajadusest ning seadme rikke puhul suhelda klienditeenindusega kodust lahkumata.
Bosch nõudepesumasinaga võite alati kindlad olla, et kõik Teie nõud on pesuprogrammi lõppedes perfektselt kuivad PerfectDry tehnoloogia abil.
VarioDrawer: täiustatud ümber reguleerimise valikud, mis tagavad rohkem ruumi kõikidel tasanditel. Väljatõmmatava ülakorv VarioDrawer on ideaalne söögiriistade ja väikeste köögiriistade, nt visplite ja kulpide jaoks. Ruumi on isegi espressotassidele.
Kasutage sätet VarioSpeed Plus terve masinatäie nõude pesemiseks perfektselt puhtaks lühima võimaliku ajaga. Loputamisaeg on nupuvajutusega kuni 66% lühem, kuid tavapärane puhastustõhusus säilib.
AquaSensor kohandab veekulu mustusastme ja -tüübi järgi, kontrollides nõudepesuvett infrapunakiirega. Toidujääkide, rasva või nõudepesuvahendi kogus pesuvees näitab, kas pesuprotsess on piisav või on vaja lisapesu.
Silence on demand on Bosch Home Connect rakenduse kaudu juhitav funktsioon, mis minimaliseerib seadme helitaseme võimalikult madalale.
Lemmikfunktsioon – isikupärastatud funktsiooni valimine vaid ühe puudutusega.
Pesumasina sisemus on roosteavabast terasest.
Kuna pehmel veel on klaasidele korrodeeriv toime, siis Boschi klaasikaitsetehnoloogiaga nõudepesumasinad reguleerivad pidevalt karedusastet, tagamaks, et hinnalisi klaase ja habrast keraamikat pestakse alati ülima hoolega.
Programmid: intensiivpesu 70 °C, automaatprogramm 45-65 °C, ökonoomne 50 °C, vaikne programm 50 °C, lühike 65 °C (1h), masina hooldus 70 °C
4 erivalikut: Remote Start, VarioSpeed Plus, Extra Dry (lisakuivatus)
Lisafunktsioonid: viitstart 24h jooksul, valgusindikaator põrandal, DosageAssist - 100% lahustunud nõudepesuvahend, Aquastop - kaitse veekahjustuste eest, eelloputus.
Mahutavus (kompl.):
10
Energiaklass:
E
Pesutulemus:
A
Kuivatustulemus:
A
Müratase, dB:
44
Müratase:
B
Veekulu, L tsükli kohta:
9,5
Energiakulu, kWh 100 tsükli kohta:
76
Eraldi sahtel söögiriistadele:
+
Programmide arv:
6
Jääkaja elektrooniline näit:
+
Töötemperatuure :
4
Viitstart:
+
Märgutuli põrandal:
+
SlidingDoor:
+
AquaStop lekkekontroll:
+
LCD ekraan :
+
Automaatne puhastusprogramm:
+
Laius, cm:
45
Mõõdud K x L x S, mm:
815 x 448 x 550

Send link to friend