Sülearv. Acer Aspire 3 15 A315-24P, Hõbe, W11H, SWE

Product image of Acer NX.KDEEL.002
  • Product image of Acer NX.KDEEL.002 1
  • Product image of Acer NX.KDEEL.002 2
  • Product image of Acer NX.KDEEL.002 3

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorAcer
Product codeNX.KDEEL.002
Price€478.20
Price (excl. VAT)€391.97
Delivery1-3 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Jõudlus
Selle sülearvuti jõudluse tagab AMD Ryzen™ 5 7520U protsessor, pakkudes usaldusväärset ja kiiret tööd igapäevaste arvutitööde jaoks. 15,6-tolline Full-HD matt ekraan toodab selgeid ja elavaid visuaale, sobides töö ja meelelahutuse jaoks.


Mälu
Sülearvutil on 8 GB LPDDR5-mälu, mis on tavalisest DDR4-mälust efektiivsem ja kiirem. See võimaldab sülearvutil sujuvalt ja tõhusalt käivitada mitmeid rakendusi ilma viivituseta.


Salvestusmälu
Sülearvutil on 512 GB PCIe SSD, mis tagab piisavalt salvestusruumi teie oluliste failide ja rakenduste jaoks. PCIe liides võimaldab andmeid kiiremini edastada, tagades failide kiire juurdepääsu.


Graafika
Sülearvutil on AMD Radeon™ Graphics graafikakaart, mis pakub piisavat jõudlust kergeks mängimiseks ja videote vaatamiseks. See ei pruugi olla turu kõige võimsam graafikakaart, kuid see sobib enamiku igapäevaste ülesannete jaoks.


Operatsioonisüsteem
Sülearvuti töötab Windows 11 Home (64 Bit) operatsioonisüsteemil, mis pakub paremat jõudlust ja ühilduvust kaasaegse tarkvaraga. Windows 11 Home pakub kasutajasõbralikku liidest ja hulgaliselt funktsioone, et parandada arvuti kasutuskogemust.

Send link to friend